HOME

 

balkje2.gif (853 bytes)

PRIJSVRAAG

StarStarStar

Dit jaar markeerde mijn internationale debuut in Ellery Queen Mystery Magazine. Mijn verhaal The poet who locked himself in (vertaald uit het Nederlands door de Amerikaan Josh Pachter) verscheen in het september/oktober nummer van dit vermaarde tijdschrift. Mijn verhaal tussen de verhalen van winnaars van literaire prijzen, schrijvers die hun boeken en verhalen verfilmd zagen worden, bijvoorbeeld op Netflix... Een grote eer! De reacties van de lezers zijn enthousiast.

Om deze mijlpaal te vieren, organiseer ik een prijsvraag waarmee je het tijdschrift met mijn verhaal kunt winnen. Ik geef één gloednieuw, ongelezen exemplaar weg. Omdat ik wil dat dit tijdschrift alleen gaat naar iemand die écht geïnteresseerd is, maak ik het je niet gemakkelijk. Je moet drie vragen goed beantwoorden. Voor de antwoorden zul je wat speurwerk moeten verrichten...

Benieuwd naar de vragen? Scroll dan naar beneden. Meedoen kan tot en met 16 december 2019.

Ellery Queen Mystery Magazine Sep/Oct 2019

2 december 2019                   

DE VRAGEN

1. Hoe heet de vertaler die The poet who locked himself in vertaalde van het Nederlands naar het Engels?

2. Deze vertaler werd op mijn spoor gebracht door een Amerikaanse uitgever. Hoe heet deze Amerikaanse uitgever?

3. Deze Amerikaanse uitgever verwees de vertaler naar een Engelstalig blog die mijn oorspronkelijk Nederlandstalige verhaal De dichter die zichzelf opsloot besprak. Hoe heet deze blog?

 

Stuur je antwoorden vóór 17 december aanstaande naar: annevandoorn1972@kpnmail.nl. Het tijdschrift wordt verloot onder degenen die alle vragen goed hebben.

NIEUWSBRIEF

StarStarStar

Meld je aan voor de nieuwsbrief van E-Pulp Publishers, blijf op de hoogte van toekomstige uitgaven én ontvang een gratis verhaal!